ponedjeljak, 6. lipnja 2016.

VIC – Kupio ti lik novi motor, i govori mu ovaj sto je prodao kao:



Kupio ti lik novi motor, i govori mu ovaj sto je prodao kao:
“Samo pazi sjedista su ti prava koza, delikatan je materijal, najbolje ti je da namazes vazelinom i dobro utrljas sjediste ako ostavis vani, ako kisa padne, da ne propusta, bice ti vodootporno” I hajde lik uzme sve to, bude super. I sljedecu vecer krene na veceru sa djevojkom kod njenih roditelja. Prva vecera tj prvi put da joj upozna roditelje. Dodje ti on na motoru i parkira ga ispred. Upozna se sa roditeljima, sve super i trebaju da veceraju i cura mu sapce kao imaju pravilo u kuci da se tokom vecere ne smije niti jedna jedina rijec progovoriti. Ko progovori, ama zucne jednu rijec mora prati sudje. Hajde njemu sega, sta je prati sudje malo, udje u kuhinju kad ima sta vidjeti.
Kuhinja PUNA prljavog sudja, hrane koja je propala, ucrvala se sva, voce, povrce smrdi, uzas zivi, crvi vise poceli po hrani, on samo sto nije povratio.
I krenu vecerati, ali njega pojede sto je onako prljava kuhinja, ali ne smije da prica niti ce mu ko reci, a ne moze da ceka da se zavrsi vecera. I konta sta ce kako ce, u sred vecere ustane, pridje curi, podigne je i krene je ljubiti. Niko nista ne prica.
Sta ce kako ce, uzme i vodi ljubav sa njom na sred stola tokom vecer. Otac ne moze da vjeruje, majka se uhvatila za glavu, ali opet niko ni rijeci.
Njemu prekipi, uzme sada majku, okrene je i sa njom na sred stola. Sada svi vise bijesni i djevojka i otac. Ali opet niko ni rijec.
I on vise vidi da nema fajde, prestane, vrati se na svoje mjesto i nastavi jesti. Svi sute, ali svi gledaju u njega, zaprepasteno, nevjerica. Ali i dalje sute svi.
Ne zna sta ce, jede i suti kada vidi kroz prozor da pada kisa i da mu je motor sa sjedistem otkriven. Odmah skoci, uzme onu kutiju svog vazelina, kada otac skace i vice:
MA JEBI SE NECES VALA, JA CU OPRATI SUDJE!

Nema komentara:

Objavi komentar